Kategorije

 • dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja

  Tropica Plant Growth Specialised Fertiliser 125ml

  Šifra proizvoda: 666 Kategorije: , Brand:

  999,00 рсд

  PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

  Dostupnost Na stanju

  KRATAK OPIS

  Karakteristike:
  Sadrži azot (NO3) i fosfor (PO4).
  Specialised Fertilizer sadrži hranjive materije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom spriječavate zastoj u rastu bilja i probleme sa algama.
  Pošto sadrži azot i fosfor prihrana je idealna za gusto ubiljene akvarijume sa manjim brojem riba ili čak bez njih, gdje bilje može ostati bez azota i fosfora koji bi inače dobijali od riba (nepojedena hrana, izmet).
  Prihrana je dizajnirana za opskrbljivanje bilja sa dovoljnim količinama azota i fosfora u pravilnim rezmerama, čime se osigurava najefikasnijaa apsorpcija hranjivih materija kroz lišće i omogućava bujan rast svih tipova akvarijumskog bilja.
  Zbog posebne homogene strukture prihrane pogodna je za automatizovane sisteme sa dodavanjem prihrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

  Opis
  Tropica Plant Growth Specialised Fertilizer je nova generacija svetski poznatog proizvođača prihrane Tropica, koja se bavi uzgojem ukrasnog bilja.

  Prihrana je osmišljena na temelju dugogodišnjeg iskustva i znanja stečenih kroz iskustvo u razmnožavanju biljaka. Sadrži sve esencijalne hranjive materije uključujući i azot (NO3) i fosfor (PO4) za održavanje zdravog i lepog rasta akvarijumskog bilja. Sigurno je za sve akvarijumske organizme

  .Primena:

  Specialised Fertilizer preporučuje se dodavati 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarija.Ovu dozu je najbolje podeliti na 3 – 4 porcije (npr. svaki drugi dan po 1 ml).
  Specialised Fertilizer sadrži, osim elemenata u tragovima i makro elemente. Prihrana je posebno pogodno za korištenje u situacijama kada biljke pokazuju znakove nedostatka hranjivih elemenata ali kod neuravnoteženih akvarijuma gde je već prisutan problem sa algama, zbog dodavanja makroelemenata potstiče rast algi.
  Specialised Fertilizer sadrži azota i fosfor. Doziranje prihrane se preporučuje menjati u skladu sa potrebama svakog akvarijuma. Ako se poveća rast algi odmah smanjiti dozu za 50% i povećati izmenu vode za 50%.
  Redovna uporaba i pravilno doziranje Specialised Fertilizer gnojiva vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.
  Za kvalitetno održavanje se preporučuje se redovna izmena vode u akvarijumu – najmanje 25% vode u 7-14 dana, jer to smanjuje količinu nutrijenata i odstranjujete pore algi, organske ostatke i druge materije koje se akumuliraju u akvarijumu.

  Težina 0,2 kg
  Korpa
  Scroll to Top
  Scroll to Top