Kategorije

 • dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja
  dovidjenja

  Tropica Plant Growth Premium Fertilizer 300ml

  Šifra proizvoda: 1327A Kategorija: Brand:

  1.750,00 рсд

  PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

  Dostupnost Na stanju

  KRATAK OPIS

  Nova generacija prehrane sa mikroelementima bez azota i fosfora.
  Tropica Plant Growth Specialised Fertilizer je nova generacija svetski poznatog proizvođača prehrane Tropica, koja se bavi uzgojem ukrasnog bilja.

  Prehrana je osmišljena na temelju dugogodišnjeg iskustva i znanja stečenih kroz iskustvo u razmnožavanju biljaka. Sadrži sve esencijalne hranjive materije za održavanje zdravog i lepog rasta akvarijumskog bilja. Sigurno je za sve akvarijumske organizme.

  Karakteristike:
  Ne sadrži azot i fosfor.
  Premium Fertiliser sadrži hranjive meterije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom sprečavate zastoj u rastu bilja i probleme sa algama.
  Pošto ne sadrži azot i fosfor prehrana je idealna za akvarijume sa malim i srednjim masama bilja i velikim brojem riba, kao i za jače ubiljene akvarijume gde akvarista želi sam nadzirati dodavanje azota i fosfora.
  Zbog posebne homogene strukture prihrana je pogodna za automatizovane sisteme sa dodavanjem prehrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

  Primena:

  Premium Fertiliser se koristi nedeljno nakon promene vode. Posebno vakum pakovanje omogućava precizno i jednostavno doziranje. Preporučuje se dodavanje 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarijuma.
  Svetlo lišće i slab rast su često su glavni pokazatelji nedostatka hranjivih materija. Najuočljivije je kod biljke Echinodorus Bleher, koja je jedan od prvih pokazatelja manjka mikroelemenata.
  Redovna upotreba i pravilno doziranje Premium Fertiliser prihrane vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.
  Za kvalitetno održavanje se preporučuje redovna izmena vode u akvarijumu – najmanje 25% vode u 7-14 dana.
  Ako se pojave problemi sa neželjenim algama preporučuje se povećati interval i količinu izmene vode (ali ne više od 50% – osim u ekstremnim slučajevima), te sađenje brzorastućeg bilja kao što je bilje u rodu Hygrophila, Vallisneira, Egeria…

  Nova generacija prehrane sa mikroelementima bez azota i fosfora.

  Težina 0,4 kg
  Korpa
  Scroll to Top
  Scroll to Top