Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Neolamprologus caudopunctatus

500,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Nema na zalihama

KRATAK OPIS

Ribe šaljemo isključivo autobuskim prevozom u sve gradove u Srbiji ili ih lično možete kupiti u naša dva pet šopa….ukoliko dolazite  u pet šop ciljano za ribe sa oglasa  OBAVEZNO proveriti da li ih imamo trenutno na stanju…cena riba na sajtu može da varira i zavisi od veličine trenutnih riba kao i od količine riba koju kupujete…

Природно станиште:
Н. цаудопунцтатус живи у водама преко подлоге од ситног песка испрекидане каменитим острвима или изданацима. Налази се на дубинама од  1 до 25 метара. Температура језера остаје стабилна током целе године на просечно 26,5 ° Ц са једва варијацијом од 1 ° Ц око ове средње вредности. Њихова природна храна су мали бескичмењаци и планктони. У заточеништву Н. цаудопунцтатус ће уживати у храњењу смрзнутим циклопима, дафнијама или живим артемија рачићима а радо ће узимати и квалитетне листате хране познатих произвођача (Sera,Tetra,Tropical).

Преференција за воду
Чиста, добро прозрачена акваријумска вода на температури од 25,5 ° до 28 ° Ц идеална је са пХ између 7,8 и 8,8. Тврдоћа може варирати од 500 600 ппм ТДС и може се постићи додавањем минералне соли (магнезијум сулфата). Промене воде које износе 25% акваријума сваких 10 до 14 дана су цењене, промена количине воде која прелази ову количину или у чешћим интервалима вероватно се неће ценити и може изазвати непотребан стрес на рибама.

Temperatura: 23-27°C

pH: 7.5-9.0

Tvrdoća vode: 8-25°H

Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top