Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

FITOELITA Šampon za oštrodlake pse

Šifra proizvoda: 476.1B Kategorija:

260,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

FITOELITA Šampon za oštrodlake pse

Proizvod: 220 ml boca.
Linija: Fitoelita
Namena: FITOELITA® šampon za oštrodlake pse ,sadrži tenzide, pomoćne supstance, kao i poseban set komponenti biljnog i mineralnog porekla.
Šampon je homogena, gusta, masa bez primesa od svetlo žute do žućkasto-zelene, opalescentne. Ima blagi miris katrana.
FITOELITA® šampon za oštrodlake pse je specijalno napravljen za ove rase zbog karakteristične strukture njihove dlake i postiže odlične rezultate redovnom upotrebom.

Primena:pre nanošenja šampona na telo, dobro nakvasiti krzno toplom vodom. Šampon ravnomerno rasporediti po celom telu životinje od 0,5 ml po 1 kg telesne težine uz nežno trljanje, masirati do obilne pene i izbegavati kontakta sa očima. Nakon 2-3 minuta, temeljno isprati šampon toplom vodom. Posušiti krzno ,najbolje za kućne ljubimce su tkanine, kao što je peškir ili frotir ili možete koristiti fen.
Preporuke: temperatura vode za kupanjem životinje trebalo bi da je od 35-40 ° C. Trudite se da voda ne uđe u oči uši, njušku. Pokušajte da životinja 8-10 sati nakon kupanja bude u toploj prostoriji bez promaje.

Sastojci: prečišćena voda, natrijum sulfat laureth, natrijum hlorid, bischofite, alkilamidopropilbetain, diethanolamide od kokosa masnih kiselina, glicerin, paste zimzeleni hlorofila-karoten, breze katrana, konzervans.

Pakovanje: šampon od 220 ml u bočici .

Skladištenje: FITOELITA® šampon za oštrodlake pse čuvati na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti na temperaturi od minus 20 ° C do + 25º C
Rok trajanja: Rok trajanja kada se pravilno skladišti – dve godine od datuma proizvodnje.

Težina 0,2 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top