Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

FITOELITA šampon za bele pse 220ml

Šifra proizvoda: 476B Kategorija:

260,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

FITOELITA šampon za bele pse 220ml

Šampon za bele rase pasa
Proizvod: boca od 220 ml.
Kontinuirano linija: Fitoelita

Namena: FITOELITA® šampon za bele pse – sastoji se od tenzida, pomoćnih supstanci, kao i poseban set komponenti biljnog i mineralnog porekla.
Šampon je homogena, gusta masa iz zelenkasto-žute do žućkasto-zelene, opalescentna. Ima lagani miris parfema sa notom bilja.FITOELITA® šampon za bele rase pasa je specijalno napravljen za bele pse zbog karakteristične strukture njihove dlake i postiže odlične rezultate redovnom upotrebom.

Primena:pre nanošenja šampona na telo, dobro nakvasiti krzno toplom vodom. Šampon ravnomerno rasporediti po celom telu životinje od 0,5 ml po 1 kg telesne težine (u zavisnosti od dužine dlake) uz nežno trljanje, masirati do obilne pene i izbegavati kontakta sa očima. Nakon 2-3 minuta, temeljno isprati šampon toplom vodom. Posušiti krzno ,najbolje za kućne ljubimce su tkanine, kao što je peškir ili frotir ili možete koristiti fen.
Preporuke: temperatura vode za kupanjem životinje trebalo bi da je od 35-40 ° C. Trudite se da voda ne uđe u oči uši, njušku. Pokušajte da životinja 8-10 sati nakon kupanja bude u toploj prostoriji bez promaje.

Sastav: prečišćena voda, rastvor cveta kamilice, natrijum lauret sulfat, natrijum hlorid, alkilamidopropilbetain, diethanolamide kokosovih masnih kiselina, glicerin, paste zimzeleni hlorofila-karoten, mirisne materije, konzervansi.

Pakovanje: šampon od 220 ml u bočici .

Skladištenje: FITOELITA® šampon za belih pasa čuvati na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti pri temperaturi od minus 20 ° C do + 25º C.
Rok trajanja: kada se skladišti ispravno – dve godine od datuma proizvodnje.

Težina 0,22 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top