Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

FITOELITA šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka macke

Šifra proizvoda: 477B-1 Kategorije: ,

260,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Nema na zalihama

KRATAK OPIS

FITOELITA šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka

Šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka
Proizvod: 220 ml boca.
Linija: Fitoelita

Namena: FITOELITA® Šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka, sastoji se od tenzidi, pomoćnih supstanci, i posebnog seta komponenti biljnog i mineralnog porekla.
Šampon je homogena, gusta masa iz zelenkasto-žute do žućkasto-zelene, opalescentna. Ima lagani miris parfema sa notom bilja
FITOELITA® Šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka je posebno napravljen i preporučuje se kod životinja koji imaju problem sa preteranim linjanjem i sa peruti.

Primena:pre nanošenja šampona na telo, dobro nakvasiti krzno toplom vodom. Šampon ravnomerno rasporediti po celom telu životinje od 0,5 ml po 1 kg telesne težine uz nežno trljanje, masirati do obilne pene i izbegavati kontakta sa očima. Nakon 2-3 minuta, temeljno isprati šampon toplom vodom. Posušiti krzno ,najbolje za kućne ljubimce su tkanine, kao što je peškir ili frotir ili možete koristiti fen.

Preporuke: Kupanje sa specijalnim šamponom je posebno korisno tokom sezonskog mitarenja. Ovo je efikasan način da se brzo oslobodi od mrtvih dlaka i da stimuliše rast novog zdravog krzna. Temperatura vode za kupanjem životinje trebalo bi da je od 35-40 ° C. Trudite se da voda ne uđe u oči uši, njušku. Pokušajte da životinja 8-10 sati nakon kupanja bude u toploj prostoriji bez promaje

Sastav: Prečišćena voda, natrijum laureth sulfat, natrijum hlorid, alkilamidopropilbetain diethanolamide kokosovih masnih kiselina, glicerol, vina, paste četinarskog hlorofila-karotena, sulfurizid Tea- ricinoleat, PEG-35 ricinusovo ulje, propilen glikol, Fragrance, konzervans.
Pakovanje: šampon od 220 ml u bočici .

Skladištenje: FITOELITA® Šampon protiv opadanja dlake pasa i mačaka se čuva na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti pri temperaturi od minus 20 ° C do + 25º C.
Rok trajanja: Rok trajanja kada se pravilno skladišti – dve godine od datuma proizvodnje.

Težina 0,1 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top