Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Dog Booster – Energetski dodatak za pse-90 tableta

Šifra proizvoda: Dog Booster – Energetski dodatak za pse-90 tableta Kategorije: ,

2.690,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

DOG BOSSTER omogućava

Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
Sprečava formiranje masnih naslaga
Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga
Pakovanje: 90 tableta

DOG BUSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije, ispravku problema u razvoju kod loše ishrane, i kao energetski dodatak za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna je za sintezu kreatina, koji učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

Triptofan je prirodni relaksant,pomaze kod problema sa nesanicom tako sto poboljsava san;smanjuje anksioznost I depresiju;pomaze pri lecenju migrene;poboljsava imuni sistem;smanjuje rizik od grceva musculature arterija I miokarda;u kombinaciji sa lizinom smanjuje nivo holesterola.

Treonin je vazan sastojak kolagena,elastina I enamel proteina ;sprecava stvaranje naslaga masti u jetri;poboljsava funkciju digestivnog trakta,poboljsava metabolizam I asimilaciju.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije)

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen.

MSM (metil-sulfonil-metan) je prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima .

Težina 0,1 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top