Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Panj-Red moore 1kg

2.000,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

Red moore -dekorativni panj-1kg

Red moore -dekorativni panj-1kg
Prirodno drvo,izuzetne lepote,nezamenjiv ukras akvarijuma!

Spada u najpopularnije vrste ukrasnog drveta koje se koristi u akvarijumu.Izuzetno atraktivni panjevi karakteristika su ovog drveta,mnoštvo izuvijanih grana daju prirodan izgled akvarijumu,čine ga vizuelno većim i doprinose prirodnom ponašanju ribica,pružaju im sigurnost i ističu prirodne boje.
Sunken root vodi poreklo iz Kine i drugih delova Azije,
Prilikokom prvog natapanja ovi panjevi ne oslobađaju značajniju količinu tanina,i ne boje vodu.Na sanken root panjevima može doći do rasta male količine gljivica koje će različite vrste algara rado pojesti(Ancistrus,Nerita i ostali).Ove gljivice ne predstavljaju prepreku za naseljavanje ribica i formiranje akvarijuma.
Red Moor Wood brzo upija vodu i lako tone,postupak se moze ubrzati ako se drvo usidri pomoću nekog kamena.U vodi se ne raspada i isti panj se može koristiti dugi niz godina.

Velika razgranatost ovih panjeva,dugotrajnost i mali uticaj na hemizam vode čine ovu vrtu drveta omiljenom kako u biljnim akvarijumima tako i u ostalim. Crvenkaste nijanse ovog drveta daju jako lep kontrast zelenoj boji biljaka.

Težina 2 kg
Shopping Cart
Scroll to Top