Kategorije

Brendovi

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Automatska hranilica SOBO DA-08

2.800,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

Automatska hranilica SOBO DA-08

Automatske hranilice Sobo izdvajaju se od sličnih modela svojim orginalnim dizajnom koji omogućava postavljanje na sve tipove akvarijuma.Mogu se postavljati na rub akvarijuma a mogu i stajati slobodno na ravnoj površini iznad akvarijuma bez montaže.Velika zapremina posude za hranu obezbeđuje pouzdanu ishranu vaših ribica.
Jednostavan,ali veoma efikasan dizajn čini Resun hranilicu izuzetno dugotrajnom.
Hrana u rezervoaru je zaštićena od vlage i dugo ostaje sveža.Mogu se koristiti sve vrste hrane prečnika manjeg od 8 mm,a najpouzdanije hranjenje postiže se upotrebom sitnog granulata kao što je Sera Discus ,Tetramin granulat ili Sera Granulate menu .Kada se koristi lisnata hrana treba je usitniti kako bi se osiguralo ravnomerno ispadanje hrane.
Programiranje ovih hranilica veoma je jednostavno,mogu se podesiti da oslobađaju hranu svakih 8,12 ili 24 časa.Manuelno otpuštanje hrane je isto moguća.
Uputstvo za upotrebu priloženo je uz hranilicu.
Preporučujemo da se hranilica postavi na akvarijum nekoliko dana pre odlaska na odmor,i posmatra njen rad kako bi se postarali da ribice dobijaju adekvatnu količinu hrane.
Ishrana ribica je veoma bitan faktor u pravilnom održavanju akvarijuma,a hranjenje u pravilnim vremenskim razmacima podjednako je bitno kao i izbor dobre hrane.
Moderan tempo života često nas razdvaja od našilh ljubimaca,prepuštanje akvarijuma osobama koje nemaju iskustva,a često ni entuzijazma može biti pogubno po ribice i ceo akvarijum.
Automatske hranilice Sobo jednostavne su i pouzdane,mnogi akvaristi koriste ih čak i kada nisu odsutni,jer su na taj način ribice dobijaju uvek istu količinu hrane u isto vreme.
Sobo automatska hranilica radi na 2 AA baterije od 1,5V.Baterije nisu uključene u pakovanje.

Težina 0,3 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top