Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Arcadia Sunlight reptil18 w

Šifra proizvoda: 404 Kategorije: , Brand:

1.500,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

Arcadia Sunlight reptil18 w
Fluorescentna svjetiljka punog spektra dizajnirana je da simulira što je moguće više spektar prirodne sunčeve svjetlosti uključujući UVA i niske razine UVB-a.

Visoka svjetlosna snaga
2,4% UVB
10% UVA
Proizvodi izvrsne prirodne boje

UV-B 2,4%
UV-A 10%
Kelvin 5800K
Promjer T8 Ø26mm

Arcadia Sunlight reptil18 w
Svjetiljke za reptile T8 korisne su za upotrebu u plitkim kućištima i za one vrste stanova u sjeni te uz korištenje pravog reflektora mogu stvoriti savršeno okruženje za vašeg ljubimca reptila ili vodozemaca.

Dizajniran kako bi pružio toplu prirodnu ravnotežu i izvrsnu reprodukciju boja s optimalnom svjetlosnom snagom i temperaturom boje koja je blizu prirodne sunčeve svjetlosti na 5,600K.

Prirodna svjetiljka sunčevog svjetla može se koristiti za stvaranje prirodne sunčeve svjetlosti u malim sredinama za životinje koje žive u hladu. Ove životinje će imati koristi od izlaganja UVA, ova valna duljina može utjecati na način na koji gledaju na svijet, a za neke vrste uključivanje UVB-a će omogućiti ciklus D3, rekreirajući krepuskularno ponašanje.

Koristite kao dodatni izvor svjetla u velikim kućištima kako biste povećali količinu i kvalitetu svjetla. Ili upotrijebite za vrste s niskim UVB zahtjevima kao što su zemljani gekoni, neki vodozemci, pauci, škorpioni, štetni insekti i drugi koji zahtijevaju djelomičnu sjenu u divljini.

Težina 1 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top