Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Tetra Fun Tips-Tablete za ishranu riba -20 tab

Šifra proizvoda: 882s Kategorije: , , Brand:

200,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

Biološki balansirane tablete za hranu za tropske ribe. Za zdravu ishranu zabavna i uzbudljiva raznolikost. Biološki uravnotežene lepljive tablete hrane Dvobojne tablete za hranu za živost i vitalnost Boje za zdravo hranjenje i uzbudljiva raznolikost Sa svojim biološki uravnoteženim sastojcima, Tetra FunTips tablete su idealne poslastice za sve tropske ribe. Dvoslojne ljepljive tablete hrane vašoj ribi daju dvostruko više dijeta

Narančasta strana je napravljena od škampa i karotenoida, sastojaka koji pomažu u poboljšanju boja ribe kako bi ih učinili življima, dok zeleni dio sadrži nekoliko prirodnih sastojaka kao i vrhunske masti i ulja koja su neophodna za zdravu i vitalnu ribu.

Tablete FunTips uključuju sastojke životinja kao što su daphnia, krill i škampi, koji čine preko 20% ukupnih sastojaka.

Međutim, tablete za lepljenje su takođe napravljene od biljnih sastojaka, uključujući nekoliko vrsta algi.

Zato se Tetra FunTips tablete sastoje od 42% proteina i 8% masti.

Ljepljive prehrambene tablete su više nego samo zdrava poslastica za vašu ribu.

Činjenica da se tablete za hranu drže za akvarijumsko staklo nudi odličan način da gledate kako se riba približava i vidite kako se ponašaju.

Oni takođe olakšavaju fotografisanje vaše ribe – možda čak iu slučaju sramežljivih vrsta, koje plivaju do lepljivih tableta da jedu.

Postoji još jedna velika prednost za vašu ribu koja provodi vrijeme tako blizu stakla: možete ih držati vrlo blizu i otkriti moguće bolesti.

To vam u konačnici omogućava i da preduzmete ciljane akcije za borbu protiv bolesti, tretirate ribu i, u idealnom slučaju, čak sprečavate širenje bolesti.

Sve u svemu, Tetra FunTips tablete ne samo da zabavljaju i zabavljaju vrijeme hranjenja, već pružaju i praktičan način dodavanja zdrave raznovrsnosti u ishranu vaše ribe.

Težina 1 kg
Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top