Kategorije

dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja
dovidjenja

Akvarijum Leecom XC 800 130 l

Šifra proizvoda: hc300-1 Kategorije: , ,

26.000,00 рсд

PORUDŽBINE NA TELEFON : 011 3169935 063 1080725

Dostupnost Na stanju

KRATAK OPIS

Akvarijumi Leecom XC-800 130 litar
Kapacitet 130L
Led lampa snage 38w
Snaga pumpe 13w
Dimenzije
81x 41 x 53 cm

Novi i savršeni dizajn.Naši proizvodi su optimizirani i znanstveno osmišljeni s visokokvalitetnim i ekološki prihvatljivim sirovinama. Svaki proces ima svoju strogu kontrolu kvaliteta, osiguravajući naprednu funkciju korištenja i siguran i pouzdan kvalitet proizvoda. Svjetiljka je savršeno integrirana s gornjim poklopcem i prekidačem koji ima vodonepropusnu kapicu je vaš zaštitari koji rade 24 sata za vas. Gornji filter u kojem se može zamijeniti filtarski materijal čini vašu kvalitetu vode uvijek čistim. Bez obzira na to da li hranite svoju voljenu ribu ili dodajete malo vode u akvarijum, poklopac velikih aktivnosti je tako zgodan i jednostavan.

Crno-bijelo je po vašem izboru. Štedljive sijalica i LED sijalica bit će izrađene u skladu s vašim potrebama.
Trosmerni prekidač mogao bi vam dati drugačiji vizualni utisak, dok bi svjetlo i nijansa mogli stvoriti drugačiji stil.
Tema 21. stoljeća je ušteda energije, tako da naša serija štedljivihsijalica također koristi visokokvalitetne cijevi za svjetiljke, filamente i elektronske komponente. To bi moglo uštedjeti struju za 80% u odnosu na obične sijalice.
Gornji filter serije CF je sistem koji integise visoko efikasnu filtraciju, pumpanje i povećanje kiseonika. Glavni dijelovi pumpe izrađeni su od uvezene bakrene žice. Performanse su veće i efikasnije za uštedu energije. Lijepljenje ljepila na vrhu glave pumpe i zaptivanje može spriječiti opasnost od električnog curenja

Težina 1 kg
Shopping Cart
Scroll to Top